Nova verzija Internet stranice udruge “Dijete”

Danas je udruga “Dijete” predstavila svoju novu verziju Internet stranice koju su izradili prijatelji udruge u suradnji sa članovima uprave udruge “Dijete”.

Nove stranice pokreće WordPress, jedna od najvećih svjetskih platformi i sustava za pisanje blogova ali i uređivanje sadržaja na Internetu. Nova verzija Internet stranice će pomoći udruzi da aktivnije predstavlja svoje ideje i ciljeve široj javnosti, ali i da javnost upozna sa događajima koji su obilježili rad udruge i njezine rezultate.

Nadamo se kako će Udruga novim stranicama i sadržajem, koji će se na njima predstavljati, uspjeti privući što više istomišljenika, koji su spremni pomoći širiti dobru volju po cijelom svijetu, na način da se pomogne djeci u školovanju, u onim sredinama (zemljama) gdje je to najpotrebnije.

S obzirom da nam je cilj napraviti što kvalitetniju Internet prezentaciju, htjeli bismo od Vas čuti sugestije, prijedloge, kritike, pitanja i sve što bi moglo pomoći da ovaj projekt zaživi u što jačem svjetlu. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će ovoj stranici pomoći svojim upitima, komentarima, raspravama i sličnim.